ПІДЧЕРЕВОК ЗАПЕЧЕНИЙ


Якщо хтось думає, що я майстер кулінарного мистецтва, то це не так. М'ясо ніколи мене не приваблювало і запікала в духовці, хіба що, курячі стегенця. Курку легко готувати, на відміну від іншого м'яса, вона завжди м'якенька. А, ось, інше м'ясо, навіть, свинину, спробуй запекти так щоб було І смачно і м'якенько...

А на носі Великдень. Йдемо в гості. Потрібно принести з собою готову їжу до столу. Добре б, принести м'ясний рулет, подумала я, і пішла шукати підчеревину. Рулет м'ясний ніколи не робила і боялася до нього приступати. Дотягла до самого великоднього ранку і, коли вже відступати було нікуди, приступила до виготовлення.
Гострим кінчиком ножа зробила надрізи і засунула туди зубчики часнику. Посолила, поперчила, присипала іншими спеціями і згорнула. Нитки, щоб перев'язати рулет, приготувала, але вирішила не морочитися. Засунула рулети (їх було у мене 3шт, - вже, пекти, так пекти) в прозорий рукав для запікання, кінці зав'язала, щоб соки не витікали і відправила в духовку.
Спочатку, хвилин 15-20 на 200 градусах, потім на 150, потім на 100. Вимкнула духовку через 2 години.
Найсмачніший рулет виявився той, що був самим жирним.
Не бійтеся брати самі жирні шматки підчеревини для рулету.

Коментарі

Популярні публікації