Овочевий суп із трьох овочів
Капуста.
Морква.
Кабачок.
Нарізали та зварили. От і все. Смакота
неймовірна!
1. Нарізали моркву соломкою. Хвилинки
дві проварили у киплячій воді.
2. Нарізали капусту квадратиками. Закинули в
каструлю з морквою, довели до кипіння, проварили дві хвилинки.
3. Нарізали кабачок невеличкими квадратиками або
соломкою. Закинули у каструлю з морквою та капустою, довели до кипіння, проварили
хвилинку- дві і виключили вогонь.
Через декілька хвилин підняли кришку і додали
солі та перцю, або інших спецій, за вподобаннями. Хвилин через п‘ять
розливаємо по тарілках. Оскільки овочів багатенько, то їх накладуємо симпатичною
гіркою на тарілці. В тарілки можна добавити рослинної олії.
Фішка в приготуванні супа - швидкість. Якщо довго варити овочі - вони втратять свій смак, кабачок розповзеться, а овочевий бульйон стане надміру приторно солодким.
Фішка в приготуванні супа - швидкість. Якщо довго варити овочі - вони втратять свій смак, кабачок розповзеться, а овочевий бульйон стане надміру приторно солодким.
Швидкий, свіжий, корисний овочевий супчик. А
основне, в холодну пору року, – гарячий! Цей суп справді дуже смачний. Він зламав остаточно мої стереотипи про те, що в супі обов‘язково повинна бути
присутня крупа або картопля, бо нічого ж буде їсти. Але тут таки є що похрумати і є чим
наїстися. І одною тарілкою супа обід не обходиться...
Такий супчик можна запропонувати собі для розвантажувальних днів, якщо виникла потреба дати відпочинок своїм внутрішнім органам. Якщо ви зварили суп та не з"їли його за один раз, то на слідуючий прийом їжі ви можете зробити з нього овочевий суп-пюре, перекрутивши у блендері.
Такий супчик можна запропонувати собі для розвантажувальних днів, якщо виникла потреба дати відпочинок своїм внутрішнім органам. Якщо ви зварили суп та не з"їли його за один раз, то на слідуючий прийом їжі ви можете зробити з нього овочевий суп-пюре, перекрутивши у блендері.
Творчої наснаги вам та
здоров‘я!
Фото автора.
Коментарі
Дописати коментар