Пиріг із вівсянки
Вівсянка, сер...
Пиріг вихідного дня ...
Рецепт був такий:
вівсяні пластівці -1 склянка
кефір - 0,5 склянки
яйце - 1 шт
цукрова пудра - 2 ст. л.
сода - 0,5 ч.л.
вишня
але я вирішила трохи по-іншому:
вівсяні пластівці -1,5 склянки (150 г)
кисле молоко - 0,75 склянки (150 г)
яйце - 2 шт
цукрова пудра - 2 ст. л. (30 г)
сода -0,5 ч.л.
смородина - 90 г, (60 г в тісто, 30 г по верху)
Цей рецепт побачила недільним ранком в Інстаграм і він мене просто вразив.
По-перше, це ж, практично, вівсяно-млинець, тільки в духовці. Останнім часом я роздумувала як той вівсяномлин зробити достойним, бо самий перший млинець у мене вийшов зовсім страшненьким... А хочеться у вихідний день щось спекти, просте, легке і незвичайне.
По-друге, - ось куди можна перемістити заморожені ягоди з морозилки ...
Так от, збийте 2 яйця із цукром і всипте туди всі інгредієнти. Вівсянку подрібніть у кофемолці не сильно, на три вжика. В рецепті було сказано, щоб залити вівсянку кефіром - нехай вона трохи постоїть. Але я думаю, що тут якесь непорозуміння. Я ж, їй бо, так і зробила, вона розмокла і стала неначе глина, прийшлось помучитись, щоб розмішати її з яйцем. Тому, я собі і думаю, що наступного разу я вкину все разом у збите яйце і нехай воно там розмокає...
Випікала у розігрітій до 150 градусів духовці 45 хвилин. І півгодини подержала у виключеній шафі.
Пиріг вийшов славний, кисленький, ледь солоденький, з смачною запеченою скоринкою.
Серам дуже сподобалося!
Після порції ранкового салату приговорили його на двох з чайком та кавою.
На чотирьох треба брати подвійну порцію продуктів.
Пиріг вихідного дня ...
Рецепт був такий:
вівсяні пластівці -1 склянка
кефір - 0,5 склянки
яйце - 1 шт
цукрова пудра - 2 ст. л.
сода - 0,5 ч.л.
вишня
але я вирішила трохи по-іншому:
вівсяні пластівці -1,5 склянки (150 г)
кисле молоко - 0,75 склянки (150 г)
яйце - 2 шт
цукрова пудра - 2 ст. л. (30 г)
сода -0,5 ч.л.
смородина - 90 г, (60 г в тісто, 30 г по верху)
Цей рецепт побачила недільним ранком в Інстаграм і він мене просто вразив.
По-перше, це ж, практично, вівсяно-млинець, тільки в духовці. Останнім часом я роздумувала як той вівсяномлин зробити достойним, бо самий перший млинець у мене вийшов зовсім страшненьким... А хочеться у вихідний день щось спекти, просте, легке і незвичайне.
По-друге, - ось куди можна перемістити заморожені ягоди з морозилки ...
Так от, збийте 2 яйця із цукром і всипте туди всі інгредієнти. Вівсянку подрібніть у кофемолці не сильно, на три вжика. В рецепті було сказано, щоб залити вівсянку кефіром - нехай вона трохи постоїть. Але я думаю, що тут якесь непорозуміння. Я ж, їй бо, так і зробила, вона розмокла і стала неначе глина, прийшлось помучитись, щоб розмішати її з яйцем. Тому, я собі і думаю, що наступного разу я вкину все разом у збите яйце і нехай воно там розмокає...
Випікала у розігрітій до 150 градусів духовці 45 хвилин. І півгодини подержала у виключеній шафі.
Пиріг вийшов славний, кисленький, ледь солоденький, з смачною запеченою скоринкою.
Серам дуже сподобалося!
Після порції ранкового салату приговорили його на двох з чайком та кавою.
На чотирьох треба брати подвійну порцію продуктів.
Коментарі
Дописати коментар