Сира гарбузова кашка-салат



 В цій кашці всього два інгредієнта – стиглий помаранчевий гарбуз та смачне кисло-солодке яблуко. 

Шматочки почищеного від шкірки гарбуза натерти на мілку тертушку, таким же чином потерти і яблуко. Змішати і їсти.
Дуже смачно! І надзвичайно соковито та ніжно. У таку сиру соковиту кашку не хочеться додати ні цукру, ні меду, ні солі, ні олії, ні будь-яких спецій, але, повірте, - вона божественно смачна! За умови, звичайно, що вихідні продукти обрані правильно - стиглий солодкий помаранчевий гарбуз і не дуже солодке яблучко, яке привнесе потрібну кислинку. 


Звичайно, в таку кашку ви можете додати все що вам забажається. Але, краще за все, наколоти волоських горішків. Вони додадуть ситності до тендітності і хрусткості до ніжності…

Така кашка завжди доречна зранку, коли організм ще не набрав оборотів щоб перетравлювати важку їжу.
Така кашка доречна після сліпого зондування, або на виході із недовгого голодування.

Вона дуже легка і швидко засвоювана.

Смачного!


Фото автора.

Коментарі

Популярні публікації