Полуничні крекери
Що можна зробити з полуницею в сезон полуниці, коли вже її наїлись від пуза, а її ще повно?
Звісно, - заморозить, якщо морозильна камера дозволяє.
А ще - посушити. Можна насушити кусочками, але ж то так морокітливо возитись з тими кусочками. Легше зробити пюре з полуниці та й вилити на листи дегідратора. Сушити при температурі 41 - 50 градусів.
Висушене пюре полуниці майже не буде солодким, а буде кислим. Тому, у пюре для підсолодження можете додати банану. А я додала ще і насіння льону та кунжуту.
Висушені полуничні листи скручуємо у трубочку і нарізаємо на цукерки.
Полуничні крекери можна скрутити конусами і заповнити їх бананово - ягідним пюре з кокосовим молоком та кокосовим маслом та заморозити у морозильній камері. На наступний день матимете домошнє мороженко власного виробництва без консервантів.
Коментарі
Дописати коментар