Полуничні крекери

Крекери з полуниці, рецепт , пастила , дегидратор, крекеры из клубники

Що можна зробити з полуницею в сезон полуниці, коли вже її наїлись від пуза, а її ще повно?

Звісно, - заморозить, якщо морозильна камера дозволяє.
А ще - посушити. Можна насушити кусочками, але ж то так морокітливо возитись з тими кусочками. Легше зробити пюре з полуниці та й вилити на листи дегідратора. Сушити при температурі 41 - 50 градусів.

Висушене пюре полуниці майже не буде солодким, а буде кислим. Тому, у пюре для підсолодження можете додати банану. А я додала ще і насіння льону та кунжуту.

Крекери з полуниці, рецепт , крекеры с клубникой , пастила , дегидратор

Висушені полуничні листи скручуємо у трубочку і нарізаємо на цукерки. 

Крекери з полуниці, рецепт , крекеры с клубникой , пастила , дегидратор

Полуничні  крекери можна скрутити конусами і заповнити їх бананово - ягідним пюре з кокосовим молоком та кокосовим маслом та заморозити у морозильній камері.  На наступний день матимете  домошнє мороженко власного виробництва без консервантів.

Крекери з полуниці, рецепт , крекеры с клубникой , пастила , дегидратор

Коментарі

Популярні публікації