Овочеві сніжки
Взимку багато свят і треба якось викручуватись щоб здивувати гостей новими стравами, або ж якоюсь неординарною формою подачі, особливо, якщо серед ваших гостей діти.
Пропоную поліпити овочеві сніжки.
Морковні сніжки: мілко натерти моркву та яблука. Змішати та зліпити шарики. Шарики будуть краще ліпитись, якщо яблука будуть стиглі та крахмалисті. Посипати кунжутом або повністю закатати у кунжут...
Бурякові шарики можна робити з сирого буряка, або ж із відвареного. Мілко потерти, додати яблуко та потертий часничок. Можете додати потертий волоський горіх.
Капустні сніжки гарно виходять із кольорової капусти. Потерти її на мілку тертушку та перем'яти з невеликою кількістю солі, додати подрібнене у кофемолці насіння кунжуту. При необхідності добавити води, для кращого склеювання, або ж лимонного соку для смаку.
Обваляти у горіховій муці - горіхи потерти на терці або подрібнити у кофемолці.
Смачних та веселих вихідних та свят!
Фото автора.
Коментарі
Дописати коментар