Омлет з сулугуні

Загальновідомо, що яйця потрібно їсти, в
ідеалі, з вареним білком і рідким
жовтком...,
по простому, - зварені некруто...
Ну,
поїси так місяць, другий, рік, два... Набридне
ж, до чортиків!
І, потім, вирішиш зробити омлет.
Не відразу, звичайно... Спочатку тобі буде
страшно це зробити і ти будеш, як і раніше, варити яєчка в шкаралупі,
поглядаючи на фоточки омлетиків і, навіть,
відео, в якому показують як легко і просто це зробити... І ось, коли
перед твоїм носом, в реалі, поставлять тарілку з омлетом у вигляді півмісяця з
сиром всередині... ось тут твоє терпіння лопне і ти, боязко,
подумаєш – так і я ж теж так можу ...
Елегантно
розіб'єш два
яйця в чашку і невимушено розмішаєш виделкою. Не треба
намагатися збити яйця виделкою. Трохи перемішав жовтки з білками і - на гарячу пательню. Можна накрити
кришкою, щоб верх швидше схопився.
А
потім, на одну половину омлетику потрібно покласти
пластинки тонко нарізаного сиру, а другою,
вільною половинкою омлетику, накрити той сир. Досить
просто це виходить, якщо озброїтися дерев'яною лопаткою і накласти
достатньо жиру на пательню, щоб омлетик наш не
прикипів до поверхні всім серцем... Але, якщо, всупереч всім вашим
старанням,
половинка вашого омлетику не досягне протилежного полюса щоб запечатати
сир, і плюхнеться на півдорозі,не переживайте, тому що і так буде все
дуже красиво... Ох, яка ж це невимовна насолода - споглядати поверхню
розплавленого
сиру...
А
далі, можете створювати свою картину, в залежності від вмісту вашого
холодильника.
У
мене в холодильнику знайшовся томатний кетчуп для ротика і оченят.
Потрошка
тушковані з овочами змістовно прикрасили верхню частину тарілки.
Солоні
огірочки тонко порізалися і перетворилися на зачіску.
Коментарі
Дописати коментар