Суп-пюре з фрикадельками
Нічого дивного немає в тому, що взимку вам захочеться ріденького і
гаряченького, і ви подумаєте: "А чи не зробити мені супчик з
фрикадельками...?", або: "Щось давно я супчику з фрикадельками не їла... і не балувала рідних..."
Супчик з фрикадельками дуже, навіть, вписується в кетогенную
дієту.
А значить, - робимо!
Я не буду радити як це робити вам, але поділюся як це зробила я.
У каструлю помістила всі овочі одночасно, по мірі їх подрібнення.
Нашатковану білокачанну капусту, цибулину і часник, потерту моркву, селеру і
корінь пастернаку. Залила водою і варила до готовності. Води додала небагато, щоб
тільки покрила овочі.
Замісила фарш:
фарш з індички - 200 г
свинячий фарш - 200 г
яйця - 2 шт
борошно кокосове - 2 ст. л.
псилліум - 0,5 ст. л.
сіль, перчик, куркума, хмелі-сунелі
Ліпила фрикадельки прямо з фаршу, ні в чому їх не обвалюючи.
Зварила фрикадельки в окремій каструльці.
Овочеву масу в першій каструльці посолила і перебила ручним
блендером. А вже після цього, все з'єднала.
І все це було
зроблено для того, щоб покуштувати суп-пюре, а не просто суп з фрикадельками...
Ну, слава богу, чоловік оцінив. Сказав: "Як у ресторані!"
От, як після
цього не балувати рідних?
Коментарі
Дописати коментар