Суп-пюре з фрикадельками



Нічого дивного немає в тому, що взимку вам захочеться ріденького і гаряченького, і ви подумаєте: "А чи не зробити мені супчик  з фрикадельками...?", або: "Щось давно я супчику з фрикадельками не їла... і не балувала рідних..."
  
Супчик  з фрикадельками дуже, навіть, вписується в кетогенную дієту.
А значить, - робимо!
  
Я не буду радити як це робити вам, але поділюся як це зробила я.
  
У каструлю помістила всі овочі одночасно, по мірі їх подрібнення. Нашатковану білокачанну капусту, цибулину і часник, потерту моркву, селеру і корінь пастернаку. Залила водою і варила до готовності. Води додала небагато, щоб тільки покрила овочі.
  
Замісила фарш:

фарш з індички - 200 г

свинячий фарш - 200 г

яйця - 2 шт

борошно кокосове - 2 ст. л.

псилліум - 0,5 ст. л.

сіль, перчик, куркума, хмелі-сунелі


Ліпила фрикадельки прямо з фаршу, ні в чому їх не обвалюючи.
  
Зварила фрикадельки в окремій каструльці.

Овочеву масу в першій каструльці посолила і перебила ручним блендером. А вже після цього, все з'єднала.
І все це було зроблено для того, щоб покуштувати суп-пюре, а не просто суп з фрикадельками...
  
Ну, слава богу, чоловік оцінив. Сказав: "Як у ресторані!" 
От, як після цього не балувати рідних?

Коментарі

Популярні публікації