Печінкові оладки
Печінкові оладки.
До сих пір не второпаю, чому я їх раніше не готувала? Всі шістьдесят моїх попередніх років...?
Це така смакота, що язик проковтнути можна... Соковиті, м'які,
ніжні!
Фарш:
печінка індички - 500 г
свиний фарш - 100 г
фарш з індички - 100г
яйце - 2 шт
цибулина - 1 шт
часник - 1 головка
борошно кокосове - 2 - 3 ст. л.
псилліум - 0,5 - 1 ст. л.
сіль, перчик, куркума, хмелі-сунелі
Печінку порізала на дрібні шматочки і перебила ручним блендером з
подрібненою цибулиною і часником. Додала м'ясний фарш, яйце, кокосове борошно,
псилліум і спеції. Вимісила ложкою. Фарш вийшов не рідкий, але і не густий. На
пательню наливала ложкою, по 2 столових ложки на один оладок.
Смажила на пательні, гарно змащеній смальцем з нутряного жиру.
Я гадала, що готувала для дорослих... але мій п'ятирічний онук
відразу ум'яв цілу пательню оладок вприкуску з тими самими солоними огірочками, що на фото, та
ще й добавку попросив...
Радості моїй і здивуванню не було меж! Зрозуміють мене лиш ті, хто знає як важко нагодувати вибагливу дитину у наш час...
Радості моїй і здивуванню не було меж! Зрозуміють мене лиш ті, хто знає як важко нагодувати вибагливу дитину у наш час...
Коментарі
Дописати коментар