Печінкові оладки



Печінкові оладки.

До сих пір не второпаю, чому я їх раніше не готувала? Всі шістьдесят моїх попередніх років...?
  
Це така смакота, що язик проковтнути можна... Соковиті, м'які, ніжні!
  
Фарш:

печінка індички - 500 г
свиний фарш - 100 г
фарш з індички - 100г
яйце - 2 шт
цибулина - 1 шт
часник - 1 головка

борошно кокосове - 2 - 3 ст. л.
псилліум - 0,5 - 1 ст. л.
сіль, перчик, куркума, хмелі-сунелі

Печінку порізала на дрібні шматочки і перебила ручним блендером з подрібненою цибулиною і часником. Додала м'ясний фарш, яйце, кокосове борошно, псилліум і спеції. Вимісила ложкою. Фарш вийшов не рідкий, але і не густий. На пательню наливала ложкою, по 2 столових ложки на один оладок.

Смажила на пательні, гарно змащеній смальцем з нутряного жиру.

Я гадала, що готувала для дорослих... але мій п'ятирічний онук відразу ум'яв цілу пательню оладок вприкуску  з тими самими солоними огірочками, що на фото, та ще й добавку попросив...

Радості моїй і здивуванню не було меж! Зрозуміють мене лиш ті, хто знає як важко нагодувати вибагливу дитину у наш час...

Коментарі

Популярні публікації