Скумбрія на овочевій подушці
Скумбрія - найулюбленіша риба в нашій сім’ї. Спочатку ми її
запікали запаковану у фольгу. Нормальний варіант, якщо хочете подати рибу до
столу гарячою. Запікали ми її і в прозорому рукаві для випікання. Але останнім
часом робимо варіант запікання на деко на подушці із овочами. Цей варіант
набагато простіший, а подати на стіл можна прямо з деко, в якому запікали.
Красота неймовірна!
Овочі можна нарізати як ваша душа забажає, крупними кусочками чи мілко, потертими на тертушку. Любий варіант буде смачний. Основний овоч під рибу, то, звичайно, морква. Другий обов'язковий, то - цибуля. А все інше - по бажанню і наявності. Я, бувало, додавала часничку, корінь селери, а також капусту. Овочі насичуються жирком із риби і просто тануть у роті.
Овочі і рибку посолити і поперчити. І, навіть, цього буде достатньо, щоби облизувати пальчики від задоволення.
Випікаю таку рибку з овочами накривши фольгою, або іншим деко, щоби не пересушувати, щоби була соковитіша. Так я думала собі. Але одного разу, впопихах, забула накрити і поставила в духовку у відритому стані. Прибігла через 20 хвилин, а вона вже готова і красива. Духовку виключила і потримала всередині, не виймаючи, хвилин 20. І що ви думаєте? Вона була така ж смачна і соковита як і раніше.
Коментарі
Дописати коментар